Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından yükseköğretimde 2023 2024 Eğitim Öğretimin başladığı ilk gün "İçimizi Isıtan İyilik" etkinliği gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Şehzadeler Kampüsünde gerçekleştirilen etkinliğe okulun ilk günü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

manisa-iyilik-11

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan TDV Manisa Şubesi Kadın Kolları temsilcisi Hayrunnisa Erdinçli, "7 Şubatta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremden sonra birçok öğrencimiz uzaktan eğitimle derslerine devam etti. İkinci yuvaları olan okullarından, şehrimizden uzak kaldılar. Biz onları çok özledik ve 'İçimizi Isıtan İyilik' projemiz kapsamında TDV Manisa Kadın Kolları ve Gençlik Kolları işbirliğiyle eğitim öğretimin başladığı ilk gün onların yanında olmayı arzu ettik. Bu vesileyle uzun bir aradan sonra okullarına dönen tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyor, yuvanıza, şehrimize ve  gönlümüze hoşgeldiniz diyoruz." ifadelerini kullandı.

manisa-iyilik-22

TDV Manisa Şubesi tarafından pilav ayran ikramının yapıldığı etkinliğe MCBÜ İlahiyat Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri katıldı.

Editör: Ömer Ceylan