Düzce Haberleri

düzce haberleri ve güncel düzce gelişmeleri, düzce ile ilgili tüm video, düzce fotoğrafları ve düzce haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu" tamamlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde lise öğrencilerine yönelik Filistin konferansları düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğü iş birliğiyle Şeb-i Arus etkinlikleri kapsamında "Tasavvuf Musikisi Dinletisi" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat yıl dönümü münasebetiyle il ve ilçe müftülüklerince çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğüne bağlı İbni Sina 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, "12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"nda etkinlik...

Düzce Müftülüğü

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Gündemimiz  Kudüs" konulu konferans düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğü tarafından "Filistin davasını her gence anlatıncaya kadar" sloganıyla gençlere yönelik seminerler düzenleniyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü tarafından "Tasavvuf Musikisi Konseri" düzenlendi.

GÜNDEM

Düzce Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerler, Filistinli kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla seferber oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu  öğrencileri "Peygamberler Geçidi Mescid-i Aksa" programı gerçekleştirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce İl Müftülüğünce düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.