Düzce İl Müftülüğü, vaaz etme becerisine sahip din görevlilerinin mesleki yeterliklerini geliştirmek, vaaz ve irşat hizmetlerine etkin katılımlarını sağlamak amacıyla "Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenledi.

Kurs sonunda başarılı olan 14 din görevlisine törenle belgeleri verildi.

Düzce Belge Töreni 33

Merkez Büyük Camii’nde düzenlenen program, Düzce İl Müftülüğü ilahi grubunun Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi/kaside dinletileri ile başladı. Ardından program, kursiyerler tarafından, Mevlana Haftası (Şeb-i Arus) münasebetiyle mutasavvıf, alim, şair Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin eserlerinden özlü sözleri seslendirmesiyle devam etti.

Düzce Belge Töreni 22

"Belge Takdim Töreni"inde konuşan Emekli İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, ilmin beşikten mezara kadar olduğuna vurgu yaptı.

Daha sonra, eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Osman Aydın, kursiyerlere meslek hayatlarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Düzce Belge Töreni 44

Program Emekli İl Müftüsü Turgut Açari'nin yaptığı dua ve kurs sonundaki bitirme sınavını başarıyla tamamlayan din görevlilerine belgelerinin takdimi ile son buldu.

Editör: Ömer Ceylan