Batman Haberleri

batman haberleri ve güncel batman gelişmeleri, batman ile ilgili tüm video, batman fotoğrafları ve batman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğü organizesinde din görevlileri Türk Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Batman Müftülüğü

Batman'da "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "Peygamber Efendimiz'in yolu...

Batman Müftülüğü

Batman Gercüş İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğü ev sahipliğinde Kur’an kursu öğrencilerine yönelik "Kız Öğrenciler Arası Hafızlık Yarışması"nın Türkiye finali düzenlendi.

Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğünce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren yaz Kur’an kursu öğrencileri ödüllendirildi.

Batman Müftülüğü

Batman Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, TDV Gercüş Şubesi’ne kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Batman Müftülüğü

Batman Gercüş İlçesinde Kur’an kursunun yapımını üstlenen hayırsever vatandaşlara, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı "Takdir Belgesi" verildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Batman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DİYANET HABER

Batman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Erkek Hafızlık Proje Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İzzet İpek, Kur'an-ı Kerim'i 6 ayda...

DİYANET HABER

Batman Necat Nasıroğlu Külliyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğü tarafından hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Kursları" düzenlendi

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.