Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)'nde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencilerle misafir etti.

Gerçekleştirilen buluşmada konuşan Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Görevlisi Fatih Yıldırım, "İsrail, Filistinli kardeşlerimize yönelik insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Sizler de bu acıyı en yakından yaşayan ve hisseden kardeşlerimizsiniz. İsrail’in zulmü ve işgali karşısında Filistin’in, Kudüs’ün, Gazze’nin gerçek sahipleri olan siz değerli kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve her daim yanınızda olduğumuzu sizlere hissettirmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz programımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Filistin’in bağımsızlığı için mücadele eden ve hain İsrail’in saldırıları karşısında şehit düşen tüm Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum." dedi.

Programda öğrencilerle bir araya gelen Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve ALKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Onur Ocakdan ise her zaman Filistinlilerin yanlarında olacaklarını ve her türlü sıkıntılarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Alanya Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Turan Topçuoğlu da "İsrail’in zulmü karşısında Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve her daim onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir program tertip ettik. Taleplerini, sıkıntılarını çözmek için elimizden geleni yapacağımızı, diledikleri zaman bizlere ulaşabileceklerini ifade ettik. Ayrıca Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün başta KYK’lar olmak üzere ilçemiz genelindeki faaliyetleri ve Müftülüğümüze bağlı gençlik merkezleri hakkında genel bilgiler verdik." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan