Sivas’ta 1 Kasım 2020’de temeli atılarak inşasına başlanan Müftü Abdurrauf Efendi Kur'an Kursu Külliyesi, hayırseverlerin desteği ile yükseliyor.

İl Müftülüğü koordinesinde Merkez Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Kur'an Kursu Külliyesi’ne iş insanlarının desteği sürüyor.

Bu kapsamda Sivas FİMAR Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emmioğlu ile bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Müftü Abdurrauf Efendi Hafızlık Kur’an Kursu ve Külliyesi'ne güçlü desteklerinden dolayı Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi adına "Teşekkür Belgesi" takdim etti.

Sivas’ta hafızlık eğitimini daha ileri taşımanın gayreti içinde olduklarını belirten İl Müftüsü Akkuş, “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesiyle birlikte erkek hafız öğrencilerimizin iyi imkanlarda eğitim alması adına Müftü Abdurrauf Efendi Hafızlık Kur’an Kursu inşasına başladık. Allah’a hamdolsun Kur’an kursumuzun yapımında Sivaslı hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadı ve kursumuzun kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Bu vesileyle kursumuza destek sağlayıp bağışta bulunan tüm hayırseverlerimize ve iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan