Sivas’ın Divriği ilçesinde 4-6 yaş Kur’an kursu sevinci yaşandı.

İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan “Toki Hacı Kumru Gaziler Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu”, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kursun açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Kaymakam Mehmet Bek, İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Mehmet Bek, 4-6 yaş eğitiminin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti:

‘‘Müftümüz İlçemize geldiği günden beri güzel hizmetlere şahit oluyoruz. Bu vesile ile kendisine ve Din Görevlilerimize yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Milletimize ve yavrularımıza sağlıklı dini bilgileri öğretmeleri ve bununda çok önemli bir mesele olduğunu hatırlatarak, Devletimizin kurumlarıyla destekçileriyiz."

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan’ın yaptığı dua ile Toki Hacı Kumru Gaziler Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu hizmete açıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan