Tarsus İlçe Müftülüğü, Aile ve Gençlik Merkezi'nde annelerle buluştu.

Tarsus İlçe Müftülüğü, Aile ve Gençlik Merkezi Koordinatörlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında Kur’an kurslarında eğitim gören annelere yönelik buluşma düzenlendi.

Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda annelerle buluşan İlçe Müftüsü Ali Can, çocukların eğitim hayatının, hobilerinin, edindikleri sosyal çevrenin ailenin attığı temel ile yön bularak geliştiğini belirterek şunları kaydetti:

“Günümüzde çok yönlü gelişen bir gençlikten söz ediyoruz. Biz istiyoruz ki evlatlarımız iyi bir kul ve ümmet olmanın yanı sıra bir bilim, sanat ve spor faaliyetleri ile meşgul olup çift kanatlı olsunlar. Bu imkanları çocuklara sağlarken hemhal olacakları sosyal ve kültürel yapıyı ve insanları inceden inceye süzgeçten geçirmek icap ediyor. Bu itibarla Tarsus Müftülüğümüz bünyesinde çalışmalar yürüten Aile ve Gençlik Merkezimiz tam da bu düsturlar doğrultusunda çaba sarf ediyor. Tüm birikimimizle tecrübe paylaşımına açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kapılarımız sizlere her daim açık.”

Editör: Mehmet Çalışkan