Gülnar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları 4-6 Yaş Grubu Sınıflarında ve aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi Oyun Odası Kursunda da eğitim gören minik öğrenciler "Yaşlılar Haftası" etkinlikleri kapsamında "Başımızın Tacısınız" yazılı pankartlarıyla yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Kurs yöneticisi Sultan Beydilli, öğreticiler Rukiye Uzun, Fatma Türe ve Çocuk Gelişimci Zeynep Torduş nezaretinde gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler hazırlamış oldukları çiçek buketlerini yaşlılara takdim ederek haftalarını tebrik etti.

Minik öğrencileri ve öğreticilerini karşılarında gören yaşlı vatandaşlar ise ziyaretten duydukları sevinç ve mutluluklarını dile getirdi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kur’an Kursu Yöneticisi Sultan Beydilli, "Minik öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla kursumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaşlılar Haftası dolayısıyla da ilçemiz Pazaryeri ve Kadınlar Lokalinde yaşlılarımızı ziyaret ederek hazırlamış olduğumuz çiçek buketlerini takdim ettik. Onların gönüllerini ve hayır dualarını aldık." ifadelerini kullandı.

Sevgili Peygamberimiz (sav)’in "Küçüklerimize merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir" hadis-i şerifini hatırlatan İlçe Müftüsü Yusuf Kaya ise "Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli hazinelerimizdir. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın Yaşlılara Saygı Haftasını tebrik ediyor, böyle bir etkinliği gerçekleştiren öğreticilerimize ve minik yavrularımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Öztürk