Vekâletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Müftü Hayri Erenay'dan bilgi alan Mehmet Sabri Kılıç, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışı yaptı. Başsavcısı Kılıç, kurban vekâletine ilişkin makbuzu bizzat doldurarak kendi adına kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından vekâletle kurban kesim programı düzenlendiğini belirten Tarsus Müftüsü Hayri Erenay: "Başsavcımız, vekâletle kurban programının önemli bir hizmet olduğunu vurgulayarak, bizzat desteklediklerini ifade etti. Bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın yürüttüğü organizasyona katkı sunmak üzere makbuzu bizzat kendisi doldurarak kurban vekâletini vakfımıza verdi. Başsavcımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Müftümüz bizi ziyaret ederek, bir hayra vesile oldu. Bu sebeple kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfının, yurt içinde ve yurt dışında en önemli vecibelerimizden olan Vekâletle kurban organizasyonunu başarıyla gerçekleştiriyor. İslam dini hem kardeşlik, hem de sosyal bir din olarak algılanıyor. Zekât bunlardan birisi, kurban bunlardan biri. Ben de bu yıl kurban bağışında bulundum" dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan