Bakırköy İlçe Müftülüğü, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında; "Haydi, Gel Camiye Gönül Bağı Kuran Ol" sloganıyla gençlere yönelik yürüttüğü "Gönül Bağı" projesine katılan gençler için "Ödül Takdim Töreni" düzenledi.

Öğrencilerin camiyle irtibatını sağlamak; itikat, ibadet, ahlak alanlarında bilgi vermek, ibadeti sevdirmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırarak Diyanet yayınlarını tanıtmak, "Değerler Eğitimi" projesi bağlamında milli ve manevi değerleri öğretmek, gençleri cami ve cemaatle buluşturarak din görevlileri ile tanışmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projenin ödül töreni, Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, gençlere yönelik çalışmaların önemine işaret ederek, "Gençler bizim üzerinde en hassas durmamız gereken kesim. Bizler belli bir yaşa geldik, gidiyoruz. Ülkemizin geleceği, istikbali gençlere bağlı. Her açıdan istikbalimiz gençlere bağlı." ifadelerini kullandı.

Projeye dair bilgilendirmede bulunan Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin Karabay ise "Proje haftada iki saat olmak üzere on üç hafta devam etti. Projemize katılım sağlayan gençlerimize çeşitli hediyeler takdim ettik." dedi.

Ödül törenine İstanbul İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Demirhan, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Bağcılar İlçe Müftüsü Celal Büyük, Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Bakırköy İlçe Gençlik Spor Müdürü Pınar Saraç ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Tören, öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan