Zekat Haberleri

zekat haberleri ve güncel zekat gelişmeleri, zekat ile ilgili tüm video, zekat fotoğrafları ve zekat haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yozgat Müftülüğü

Yozgat Saraykent İlçe Müftülüğü tarafından "Zekat ve Fitrelerinle Gazze’ye Umut Ol" kampanyası başlatıldı.

Batman Müftülüğü

Batman Kozluk İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı münasebetiyle esnafı ziyaret ederek zekat hakkında bilgilendirmede bulundu.

#KEŞFET

Fitre ne zaman verilir? Şafi mezhebine göre fitre nedir? Ne zaman verilmelidir? Fitre kimlere verilir? Kimlere fitre ve zekât verilemez?

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 29 Mart 2024 tarihli ve "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" temasıyla yürüttüğü kampanya kapsamında geçen yıl 5 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, zekatını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesine bağışladı.

Ramazan

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından zekat, fitre ve diğer bağışları kabul etmek için stant açıldı.

Giresun Müftülüğü

TDV Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Pendik Şubesi ev sahipliğinde "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, İl Müftülükleri ile TDV Şubeleri ev sahipliğinde düzenlenen "Zekat İyilik Buluşmaları"na ilişkin bilgi...

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kim inanarak ve sevabını Allah’tan bekleyerek Ramazan namazını (teravih) kılarsa, onun geçmiş günahları bağışlanır." (Buhârî, Salâtü’t-terâvîh, 1)

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirilen "Zekat İyilik Buluşmaları"na katılan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, iyiliğe erişmenin yolunun zekattan geçtiğini söyledi.