Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Tayland'ın kuzey ve orta kesimlerinde muson yağmurlarının neden olduğu şiddetli yağış ve sellerde 36 bin 199 hane sular altında kaldı.

DÜNYA

Pakistan'da özellikle batı ve güney bölgelerinde etkili olan Muson yağmurları nedeniyle 5'i çocuk 9 kişi daha hayatını kaybetti.

DÜNYA

Pakistan’ın Lahor şehrinde 3 saatte metrekareye 350 milimetre yağış düştüğü, bunun kentte son 44 yılın yağış rekoru olduğu bildirildi.

DÜNYA

Pakistan'ın kuzeybatısında etkili olan muson yağmurlarının neden olduğu ani sellerde 14 kişi hayatını kaybetti.

Hac ve Umre

Mescid-i Nebevi'nin yakınındaki Mescid-i Gamâme'nin anlamı nedir? Mescid-i Gamâme'nin önemi nedir? Mescid-i Gamame nerededir?

DİYANET HAC-UMRE

Hacılar, 40 derecenin üzerinde sıcaklığın etkili olduğu Mekke'de yağan sağanakla kısa süreli serinlik yaşadı.

GÜNDEM

Başkentte akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak ve fırtına nedeniyle devrilen reklam panosunun altında kalan bir kadın hayatını kaybetti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Meriç ilçesi Kavaklı köyünde yağmur ve şükür duası programı yapıldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz ilçesine bağlı belde ve köylerde mevsimin kurak geçmesi münasebetiyle "Yağmur Duası" programları düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, köylerde düzenlenen programlarda yağmur için dua etti.

Konya Müftülüğü

Konya'da, yıl içinde yaşanan kuraklık ve son günlerde etkili olan sağanak nedeniyle yağmur ile şükür için dua edildi.

Siirt Müftülüğü

Siirt'in Tillo ilçesinde 260 yıl önce İbrahim Hakkı Hazretleri'nin yaptırdığı ışık düzeneğiyle, güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu...