Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas Müftülüğü

Sivas'ta Eğitime Destek Platformu (EDEP) Aralık ayı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü "Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı" düzenledi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Peygamber varisleri olarak Peygamber Efendimizin (s.a.s.) bıraktığı yerden biz devam ettireceğiz. Biz bu...

ALİ ERBAŞ

Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TİDKONSEY) İstişare Toplantısı, değerlendirme oturumuyla sona erdi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Dernek Başkanları İstişare Toplantısı'nın ilki Köln DİTİB Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Başkan Erbaş, Özbekistan'da düzenlenen Türk Devletleri Ulemaları Forumu'nda Konuşuyor

DİYANET HABER

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tawfig B.Fawzan Alrabiah ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr.Ali Erbaş Ortak Basın Toplantısı düzenliyor.

ALİ ERBAŞ

Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın başkanlığında toplanarak, 2024 yılı hac ibadetine ilişkin değerlendirmelerde...

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi ev sahipliğinde “Eğitime Destek Platformu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sorumluları İstişare Toplantısı'nda konuşan TDV Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma...

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonuna vurgu yaparak din görevlilerinden topluma rehberlik yapılmalarını istedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.