Şanlıurfa İl Müftülüğü ev sahipliğinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Kadın Kolları Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sorumluları İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Ramazan Tolan, TDV Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe, İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, TDV gönüllüleri ve din görevlileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, "Zor bir işe talip olmuşuz. Biz elimizden geleni yaparak vicdanımızı rahatlatmış oluruz. Elimizden geleni yapmadığımız zaman vebali bize kalmış oluyor. İyi insan, iyilik yapan insan, düzeltir. Kötü insan da bozmaya çalışır. Biz hiçbir şey yapamazsak bile iyiliğe talip olduğumuz için bu da bizim için çok önemlidir.” dedi.

Urfa’da-“Kadın-Kolları-İstişare-Toplantısı”02

TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi Hizmetleri Müdürü Efe ise, "Her birimiz, Türkiye’nin bir coğrafyası ve bir bölümünde en son yaşadığımız afette kardeşlik içerisinde yaşadığımızı bir kez daha gördük. Doğu ile batının kardeşlik içerisinde olduğu, kardeşliğin il sınırlarını aştığı ve birbirimize merhem olmak için koşturduğumuz olaylara şahit olduk. İyiliğin sınırları yoktur. Dünya, her an iyiliğe muhtaçtır.” diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal