Silivri Haberleri

silivri haberleri ve güncel silivri gelişmeleri, silivri ile ilgili tüm video, silivri fotoğrafları ve silivri haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü gençlere yönelik “Gençlik Kampı” düzenliyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli kardeşleri için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı Zeynep Karaman 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü kadınlara yönelik "Şehitleri Anma, Üç Ayları Karşılama ve Filistin'e Destek" programı düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Silivri Mimarsinan Mahallesi Kur’an Kursu açılışında konuşan Silivri Müftüsü İsa Sağlam, "Görevimiz sahih bilgileri toplumumuza ulaştırmaktır." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursundaki öğrenciler Hazreti Mevlana’yı andı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü öğrencilere yönelik "Meselemiz Filistin" buluşmaları programı başlattı.

İHTİDA HABERLERİ

Rusya vatandaşı Nona Meskhi, İstanbul Silivri İlçe Müftülüğünce düzenlenen merasimle Müslüman oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 Yaş Kur’an kurslarında eğitim  gören miniklere yönelik şenlik düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?