Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Diyanet Haber sitemizde


Konya Müftülüğü

Konya Karatay İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesi velilere tanıtıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığının ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenecek, “Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor Projesi”ni...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü tarafından Çevreme Duyarlıyım  Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik başlatılan "Oku-Yorum" projesi devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana İl Müftülüğü tarafından personele yönelik Kur'an ezber kabiliyetini ve ezber sayılarını artırmayı hedefleyen "Kur'an'a Yolculuk Projesi" başlatıldı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 2024 Yılı Proje başvuruları başladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman İl Müftülüğünce "Afet Sonrası Aile Bilinci Geliştirme" projesi Kapsamında "Halini Biliyorum, Hatrını Soruyorum" sloganı ile aile ziyaretleri gerçekleştiriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "Mahalle Kürsüsü Projesi" ile camilerde düzenli ve sürekli eğitim alanları oluşturuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Malatya İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesince hayata geçirilen "Hayata Başlarken" projesi yüzleri güldürdü.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda din görevlilerinin örnek projeleri değerlendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Bir Tohum Ek Umut Yeşersin" projesi ile deprem bölgesindeki din görevlileri yalnız bırakılmıyor.

ALİ ERBAŞ

“Kudüs Biyografisi” projesini duyuran Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Proje, İslam’ın ilk kıblesi Kudüs ile ilgili geçmişe ışık tutacak, Kudüs hakkında...