Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Baba Okulu" projesi kapsamında babalar çocuklarıyla bir dizi etkinliğe katıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul İl Müftülüğünce Çocuk Evleri Sitesindeki çocuklara yönelik hayata geçirilen "Oyun-Masal-Etkinlik Kütüphanesi" projesi sona erdi.

DÜNYA

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Cezayir İslam ve Medeniyet Araştırmaları Merkezi ile cami, zaviye ve evlerde bulunan Osmanlı...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü tarafından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline yönelik "Proje Yazma ve Hazırlama Eğitimi" düzenlendi.

DİYANET HABER

Bursa'da, yerleşkesinde cami, kütüphane ve laboratuvarların bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Lisesi "Kız Hafızlık Proje Okulu" ve...

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "Bereketli Kapıların Gülen Yüzleriyle Buluşuyoruz" projesi ile girişimci iş kadınları ziyaret ediliyor.

Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik İlçe Müftülüğünce "Dalga Dalga İyilik" projesi hayata geçirildi.

DİYANET HABER

Uşak İl Müftülüğü tarafından yürütülen "Misafir Kabul Eder Misiniz?" adlı proje ile ailelere rehberlik edilecek.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Fatih İlçe Müftülüğünce hayata geçirilen "Caminin Gölgesinde Tozkaparan’ın İzinde" projesi protokolü imzaladı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kocasinan Şubesi iş birliğinde "Soframızda Sana da Yer Var" projesi hayata...

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğünce hayata geçirilen "Hocam Benim En İyi Arkadaşım" isimli proje kapsamında ilk etkinlik gerçekleştirildi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programı" düzenlendi.