Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen projenin kapanış programı Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Programın açılışında konuşan Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan, "Siz çocuklarımızla geleceğe yönelik umutlarımızı tazeliyoruz. Her birinizin güzel günlerini ve iyilik haberlerini alma duygusu ile sizleri bu programda izleyeceğiz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

istanbul-masal-projesi-33

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Huriye Akbıyık ise "İstanbul İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak hazırladığımız projemiz, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2023 yılında düzenlemiş olduğu proje yarışmasında hibe desteği almaya hak kazanmıştı. Projemiz kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle Bahçelievler’deki Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesinde 'Oyun-Masal-Etkinlik Kütüphanesi'ni hayata geçirdik. Projemizle minik yavrularımızın kalbinde güzel bir iz bıraktı isek kendimizi bahtiyar hissedeceğiz. Projeye destekleri için İl Müftümüz Prof. Dr. Safi Arpaguş’a, proje ekibimize, projeye katılım gösteren gönüllü din görevlilerimize, Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Yönetimine, TDV İstanbul Kadın Kolları gönüllülerine ve daire başkanımız Dr. Elif Arslan’a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

istanbul-masal-projesi-22

Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğü Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Vekili Hanefi Küçükaltun da İl Müftülüğü ve proje ekibi ile katılımcı din görevlilerine teşekkür etti.

Programda projeye katılan din görevlilerine katılım belgesi verildi.

Çocukların hazırladığı gösteriler sonrası yapılan ikram ile program sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan