Bağlar İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) kadın gönüllüleri tarafından "Bereketli Kapıların Gülen Yüzleriyle Buluşuyoruz" projesi kapsamında Bağlar'da bulunan girişimci iş kadınları ziyaret ediliyor.

Ziyaret esnasında "İslam'da Helal Kazanç" üzerinde söyleşi gerçekleştirip hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulunuluyor.

diyarbakır-tdv-gönüllüleri-22

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, "Söz konusu proje kapsamında Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışanları ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi Kadın Kolları gönüllülerimiz iş birliği içerisinde kadın girişimcileri ziyaret ederek destek veriyor. Ziyaretlerde İlçe Müftülüğü ve bağlı birimlerin hizmetleri tanıtılmakta ve dinimiz İslam'ın ticaret ahlakı üzerine sohbet edilmektedir. Bu itibarla, bu projenin uygulamasında emeği geçen Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışanlarına ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi Kadın Kolları gönüllülerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan