İstanbul İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından İstanbul Müftülüğü Ek Hizmet Binasında düzenlenen proje eğitimlerine İstanbul genelinde ilçelerde görev yapan ADRB Koordinatörleri ile İlçe ADRB üyeleri katıldı.

istanbul-adrb-11

Eğitimler hakkında bilgi veren İstanbul İl Müftü Yardımcısı Huriye Akbıyık, "Gelişen ve değişen şartlarda hizmetlerimizi zamana göre yenileyerek kaliteli bir biçimde sunmalıyız. Proje çalışmaları tüm kamu kurumlarının ve özellikle Başkanlığımızın önem verdiği bir konudur. Yaptığımız faaliyetleri proje ile hedefe yönelik sistemli çalışmalara dönüştürmeliyiz. Böylece hem verimli bir hizmet üretmiş oluruz hem de örnek alınacak sürdürülebilir çabalar ortaya koymuş oluruz. Gerek ADRB ve gerekse diğer hizmet alanlarında proje bazlı düşüncelere ve faaliyetlere ihtiyacımız var. Proje eğitimimize katılan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Proje eğitimi kapsamında Din Hizmetleri Uzmanı ve İl ADRB Üyesi Muhammet Gündoğdu tarafından "Proje fikrinin temel unsurları”, “Proje kapsamına giren fikir ve faaliyetler”, “Proje hazırlamanın ve yürütmenin aşamaları”, “Diyanet İşleri Başkanlığı proje formatı” başlıklarında sunumlar gerçekleştirildi ve eğitimler sonrası uygulamalı atölye çalışmaları yapıldı.

Editör: Ömer Ceylan