Ödül Haberleri

ödül haberleri ve güncel ödül gelişmeleri, ödül ile ilgili tüm video, ödül fotoğrafları ve ödül haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğünce bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Vav Kuşağı Yarışması" kapsamında 1. Görev ödülleri verildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Gümüşhane Kürtün Merkez ve Özkürtün camilerinde "Camide Cemaatle Namaz Yarışması" ödül töreni yapıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Malatya Akçadağ İlçe Müftülüğü tarafından "Camiye Gel, Puanları Topla, Ödülü Kap" temasıyla yarışma düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sivas Huzur İmam Hatip Ortaokulu ile  farklı okullardan öğrencilerin ara tatilde bir araya geldiği "Cennet Çiçekleri" sohbet gurubu 10 bin...

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale'de "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan ve mahallesinde dereceye giren öğrencilere yönelik...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Rize’de "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kırıkkale'de "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Iğdır’da İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yarışmadan kazandıkları ödülleri Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars'ta "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’na "En Etkin Ülke"...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik İl Müftülüğü ile Şeyh Edebali Üniversitesi organizasyonuyla düzenlenen "Siyer-i Nebi Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler umre ile ödüllendirildi.

Batman Müftülüğü

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Müftüsü ve Müftülük personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.