Namaz Haberleri

namaz haberleri ve güncel namaz gelişmeleri, namaz ile ilgili tüm video, namaz fotoğrafları ve namaz haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 12 Nisan 2024 tarihli ve "Gözümüzün Nuru: Namaz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Çorum Müftülüğü

Adını Osmanlı’daki Enderun Mektebi’nden alan "Enderun usulü" teravih namazı geleneği Çorum’da yaşatıldı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre 81 il ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Cemaatle kılınan namaz, tek başına kılınan namazdan yirmi yedi derece daha faziletlidir." (Buhârî, Ezân, 30)

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Düzce ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Osmaniye ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kilis ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Karabük ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Yalova ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Iğdır ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ardahan ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bartın ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?