Mersin Haberleri

mersin haberleri ve güncel mersin gelişmeleri, mersin ile ilgili tüm video, mersin fotoğrafları ve mersin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Türkiye'den Filistin'e 109 tırlık insani yardım malzemesi götürecek gemi, Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıktı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gülnar Şubesi organizasyonu ile Filistin yararına kermes düzenlendi.

TDV

Mersin'in Silifke ilçesinde bir hayırsever, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinlilere 100 bin lira bağışta bulundu.

Mersin Müftülüğü

Mersin'de öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, gençlerin hakikati kabullenmeye yetişkinlerden daha...

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "O Köy Bizim Köyümüz" projesi ile din görevleri köylerdeki vatandaşlarla buluşuyor.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce genç gönüllülerin katılımıyla tüplü dalış etkinliği gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğüne bağlı Müftü Yusuf Ziya Aydın 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Karpuz Şenliği” etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM

Gülnar ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor.

Mersin Müftülüğü

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek olarak kurban bağışı çağrısında bulundu.

Mersin Müftülüğü

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'nde sanat kurslarına devam eden öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergiye dönüştü.