Kumbara Haberleri

kumbara haberleri ve güncel kumbara gelişmeleri, kumbara ile ilgili tüm video, kumbara fotoğrafları ve kumbara haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas Müftülüğü

Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri harçlıklarını Sivas İl Müftülüğü tarafından Hatay ilinde yapılacak olan 4-6 Yaş Kur’an Kursu...

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Fatih Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Hisarcık İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Gazzeli kardeşleriyle paylaştı.

Düzce Müftülüğü

Düzce Çilimli Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını Filistin için açtı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir Kur'an kursundaki öğrenciler, Gazze'de yaşayan çocuklara destek amacıyla kumbaralarındaki paralarını ilçe müftülüğüne teslim etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis Müftülüğüne bağlı Mehmet Emine Cabir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin’deki çocuklar için kumbaraları bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Viranşehir'de 4-6 yaş aralığındaki Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Filistinli çocuklar için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına minik öğrenciler kumbaralarıyla destek oluyor.

Gümüşhane Müftülüğü

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına desteği sürüyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı Şirintepe Mevlana Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarıyla Filistin'deki akranlarına destek oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü'nde orta okul öğrencileri kumbaralarını depremzedeler için Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

DİTİB

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti Castrop-Rauxel beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Ayasofya Camii öğrencileri, bayramda depremzedeler için kumbaralarını...