Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, Filistinliler için kumbaralarını bağışladı.

gümüşhane-22-4

Minik öğrencileri tebrik eden İl Müftü Vekili Mehmet Nuri Durmuş, "4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızda eğitim gören minik öğrencilerimiz, işgalci İsrail’in zulmü karşısında yaşam mücadelesi veren Filistinli kardeşlerimize harçlıklarıyla destek oldular. Öğretmenlerinin refakatiyle kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını bizlere teslim ettiler. Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla, toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturan minik yavrularımızın biz büyüklere örnek olmaları açısından Filistinli kardeşlerimize yardım eli uzatmaları oldukça manidardır. Böyle anlamlı bir çalışmaya imza atan, kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan minik yavrularımıza ve onlara bu duyguyu aşılayan Kur’an kursu öğreticilerimize İl Müftü Vekili Durmuş teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan