Kırklareli Haberleri

kırklareli haberleri ve güncel kırklareli gelişmeleri, kırklareli ile ilgili tüm video, kırklareli fotoğrafları ve kırklareli haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Lüleburgaz’da umrecileri kutsal topraklara uğurlayan İl Müftüsü Yusuf Eviş, "İbadette kararlı olarak milletimiz ve Filistin için dua edelim." dedi.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Kırklareli Üniversitesi’ne kayıt için gelen öğrencilere rehberlik hizmeti vermek amacıyla stant açtı.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli'nde "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "Dil istikamet bulmadıkça...

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, il genelindeki ihtiyaç sahiplerinin yalnız bırakılmadığını belirterek şimdiye kadar 800 aileye yardım ulaştırıldığını bildirdi.

GÜNDEM

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde sabaha karşı başlayan sağanak, İğneada beldesinde su baskınları ve dere taşkınlarına yol açtı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından "Yazımda Kardeşlik Var" programı kapsamında etkinlikler düzenleniyor.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında gezi programı düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kırklareli ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Lüleburgaz İlçe Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. Yılında "Mezunlar Buluşması" gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Geleceğimizin teminatı 4-6 yaş Kur’an kurslarında yetişen çocuklarımızdır." dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İl Buluşmaları" kapsamında geldiği Kırklareli’nde Valiliği ziyaret etti.