Kırklareli İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırklareli Şubesi organizesinde il, ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin eksikleri tespit edilip gideriliyor.

Kırklareli’nde yapılan yardım çalışmaları hakkında konuşan İl Müftüsü Yusuf Eviş, "Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bu zamana kadar hem yurt içinde hem yurt dışında yardım isteyen eli hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Bizde bu misyonla Kırklareli’nde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün 3 aileye hasta yatağı, 2 aileye tekerlekli sandalye ulaştırdık." dedi.

Kırklareli’nde ihtiyaç sahipleri unutulmuyor (6)

Müftü Eviş, "Yılbaşından bu yana Kırklareli’nde 800 ailenin ihtiyaçlarını karşılayarak umut olduk. 250 aileye giyim yardımı yaptık. Yine depremden etkilenen ve Kırklareli’nde misafir ettiğimiz bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tek tek öğrenip maddi ve manevi olarak yardımcı olduk, oluyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken bize destek olan hayırsever vatandaşlarımızdan ve vakfımızda çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Emin Altıntaş