Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik "Hafızlık Yarışması" yapıldı.

Ramazan

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından zekat, fitre ve diğer bağışları kabul etmek için stant açıldı.

Kayseri Müftülüğü

Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan Polis Memuru İlker Duran, memleketi Kayseri’nin Develi ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından Ramazan ve Şevval umresi için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Umre Hazırlık Kursu Eğitim...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü tarafından ÇEDES projesi kapsamında "Sabır" konulu konferans düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından manevi danışmanlar, gençlik koordinatörleri ve izci liderlerine yönelik "Gençlik Hizmetleri Eğitimi" gerçekleştirildi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik 60 saatlik "Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu" düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Diyanet İzci Kulübü tarafından Erciyes Dağı’nda "Kudüs Bilinci" temalı kulüp kampı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız) projesi kapsamında İl Müftülüğünce açılan ERVA Spor Okullarını ziyaret etti.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğüne bağlı Fakı Dayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğünce Hacı Şükrü Baktır Kur'an Kursu'nda ortaokul ve liseli gençlere yönelik kamp düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Ebubekir Camii Gençlik Kolları ve Altınoluk Diyanet Gençlik Merkezi öğrencileri, İl Müftülüğünü ziyaret etti.