Melikgazi İlçesine bağlı Cennet Mahallesi’nde ikamet eden ve umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan 54 Roman vatandaş törenle uğurlandı.

Melikgazi İlçe Müftülüğünce Melikgazi Belediyesi Camii’nde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Ne mutlu sizlere Allah Resülü (sas)’e ve Kabe’ye gidiyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bu yolculuktan daha güzel bir yolculuk olamaz. Oraya gittiğinizde Medine-i Münevvere’de Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sas)’i ziyaret edeceksiniz. Peygamberimize bizden de selam götürün. Ayrıca Kabe-i Muazzama da dualar edeceksiniz, bizler için de dua edin. Yolunuz açık olsun. Ayrıca böylesi güzel bir programı hazırladıkları için Melikgazi Belediyesi Camii İmam Hatibi Ekrem Şişecioğlu’na, Kur’an kursu öğreticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kayseri Şevval Umrecileri 11

Protokol konuşmaları sonrası Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Program sonrası Melikgazi Belediye tarafından katılımcılara tatlı ikramında bulunuldu.

Editör: Ömer Ceylan