Hafızlık Haberleri

hafızlık haberleri ve güncel hafızlık gelişmeleri, hafızlık ile ilgili tüm video, hafızlık fotoğrafları ve hafızlık haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Zihin ve Zaman Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır'da hafızlık eğitimine başlayan öğrencilere Vali Ercan Turan tarafından bisiklet hediye edildi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine başlayan öğrenciler için "Hafızlığa İlk Adım Programı" düzenlendi.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" duyurusu yayınlandı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğüne bağlı Sakine Kalyoncu Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 11 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi”...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Serdivan İlçe Müftülüğüne bağlı Orhangazi Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 42 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan 99 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Aksaray Müftülüğü

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Geylani Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 22 öğrenci törenle icazet aldı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 22 öğrenci, icazet merasimiyle belgelerini aldı.

ALİ ERBAŞ

Hafızlık icazet merasimi için Bursa’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bursa Valiliğini ziyaret etti.

Van Müftülüğü

Van İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 270 öğrenci, icazet merasimiyle belgelerini aldı.