Engelli Haberleri

engelli haberleri ve güncel engelli gelişmeleri, engelli ile ilgili tüm video, engelli fotoğrafları ve engelli haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde yaşayan ve henüz tanısı konulamayan rahatsızlık nedeniyle 5 çocuğundan 2'sini kaybeden 53 yaşındaki Sultan Kılıç, aynı hastalığa...

DİYANET HABER

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

GÜNDEM

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Japonya

Japonya'da işitme ve konuşma engelli Kawakami Akemi, Tokyo Camii’nde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli ve Gençlik koordinatörlükleri tarafından düzenlenen Gençlik-Engelli Buluşması, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü koordinesinde engellilerin katkılarıyla Filistin’e destek programı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Engelsiz Dostluk Projesi" kapsamında "Siz Gençler ile Beraber Olup Tüm Engelleri Aşıyoruz" temalı program...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri'de engelli personelle bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "İl Müftülüğü olarak engelli kardeşlerimizi toplum hayatına kazandırmak için elimizden...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesi iş birliğinde engelli bireylere tekerlekli sandalye hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğü tarafından "Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli bireyler için program düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından engelli bireylere yönelik ziyaret programı düzenledi.