Elazığ Haberleri

elazığ haberleri ve güncel elazığ gelişmeleri, elazığ ile ilgili tüm video, elazığ fotoğrafları ve elazığ haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bazı şehirlerde gökyüzünde görülen parlak ışık, kimi vatandaşlarca cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

İHTİDA HABERLERİ

Türkiye'ye geldiği ilk günde ezan sesinden etkilenen İngiliz Mccathie, Elazığ'da Müslüman olarak İpek ismini aldı.

Elazığ Müftülüğü

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNDEM

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde hayvancılık yapan ailesiyle yaylaya giden Muhammet Halil Yazar, keçileri otlatırken hazırlandığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi...

DEPREM

Elazığ'da saat 15.40'ta 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ Müftülüğü

Elazığ Baskil Kaymakamı Kundakçı, kurban bağışında bulunarak TDV 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

YAŞAM

Elazığ’da tarihi bir camide yaklaşık 300 yıldır muhafaza edilen altın yıldız işlemeli el yazması Kur'an-ı Kerim'in kapağına bağlı zincirler dikkat...

GÜNDEM

Elazığ ve Karabük'te sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Elazığ ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DİYANET HABER

Elazığ'da hayata geçirilen "Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde Projesi" kapsamında kurulan robotik ve kodlama atölyesinde imam hatip okulu öğrencileri eğitim görüyor.

DEPREM

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 01.44'te 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Elazığ ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?