Cuma hutbesi Haberleri

cuma hutbesi haberleri ve güncel cuma hutbesi gelişmeleri, cuma hutbesi ile ilgili tüm video, cuma hutbesi fotoğrafları ve cuma hutbesi haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

İstanbul Süleymaniye Camii'nde cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Filistin'deki zulme dikkat çekti.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

İstanbul Fatih Camii’nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi; aramıza fitne, fesat...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 12 Ocak 2024 tarihli ve "Allah'ın Rahmet ve İnayetine Sığınmanın Adı, Eûzü-Besmele" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 5 Ocak 2024 tarihli ve "Rahmet ve Mağfiret İklimi: Üç Aylar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 29 Aralık 2023 tarihli ve "Muhasebe Bilinciyle Bir Ömür Geçirmek" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

Canlı Yayın- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa DİTİB Metz Merkez Camii'nde cuma hutbesi irad ediyor.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 22 Aralık 2023 tarihli ve "Müminlerin Ebedi Yurdu: Cennet" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

İstanbul Taksim Camii'nde Cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Dünyaya adaleti getirecek olan İslam'dır. Geleceğe...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Aralık 2023 tarihli ve "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 8 Aralık 2023 tarihli ve "Biz, Tek Bir Ümmetiz" konulu cuma hutbesi.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 1 Aralık 2023 tarihli ve "İnsan, Özü İtibariyle Değerlidir" konulu cuma hutbesi.