Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Etkili Hutbe Sunumu ve Kur'an-ı Kerim’i Güzel...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Geyve İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında programlar düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Dalaman İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, “Kalbin istikamet bulması ihlasla mümkündür.” dedi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle emekli din görevlilerine ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ’da üniversiteli gençler, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kutlandı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Söğütlü İlçe Müftülüğü, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerini kahvaltıda buluşturdu.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle camileri ve görevlilerini...

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Cami-Engelli Buluşması” düzenledi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünü ziyaret eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, din görevlilerinin haftasını tebrik etti.