Adana İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Cami-Engelli Buluşması” gerçekleştirildi.

Çukurova İlçe Müftülüğü koordinesinde Ramazanoğlu Camii'nde düzenlenen buluşmaya çok sayıda engelli birey katıldı.

Adana'da-“Cami-Engelli-Buluşması”01

Görme engelli hafız öğrencinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Oğuz Kaan Köksal Görme Engelli Okulu öğrencileri ilahi ve şiir seslendirdi.

Adana'da-“Cami-Engelli-Buluşması”03

Engelli bireylerle bir araya gelerek yakından ilgilenen İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu sohbet yaptı.

Adana'da-“Cami-Engelli-Buluşması”04

Ardından Müftü Taşçı ve Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Yedi Pınar Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Yedi Pınar Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yusuf İyi, programdan dolayı Müftü Taşçı ve İlçe Müftüsü Demirlenk’e teşekkür etti.

- Sevgi evleri Mevlid-i Nebi programı

Öte yandan Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "Mevlid-i Nebî ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklara yönelik program düzenlendi.

adana-sevgi-evleri-11

Programa Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, gönüllü ve görevli din görevlileri, kurum çalışanları ile çocuklar katıldı.

Programda çocuklar gösteri ve sunumları ile Hz. Peygamber'i andı.

Editör: Ammar Esenkal