Bitlis Haberleri

Bitlis haberleri ve güncel Bitlis gelişmeleri, Bitlis ile ilgili tüm video, Bitlis fotoğrafları ve Bitlis haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bitlis Müftülüğü

Bitlis'te Yaz Kur'an Kurslarının başladığını bildiren İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, kurslara yoğun bir teveccüh olduğunu söyledi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis'te Türkiye Diyanet Vakfı İlahiyat Akademi Programı kapsamında burslu öğrenim gören öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

KÜLTÜR - SANAT

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Koçlu köyünde yıllara meydan okuyan taş evler, doğaseverlerin gözde rotalarından biri oldu.

Bitlis Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görev alan personel ödüllendirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bitlis ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi, Ramazan bayramında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydirdi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü ve Aile Destek Merkezleri (ADEM) iş birliğinde kadınlara yönelik "Kadir Gecesi" programı düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bitlis ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğüne bağlı Gazibey 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları depremzede kardeşleri için bağışladı.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tatvan Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik gıda yardımında bulundu.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğü tarafından "Maketlerle Siyer-i Nebi" sergisi açıldı.