6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede milletimizin yaralarını sarmak için ortaya koyulan fedakarlıktan ötürü görev alan personel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildi.

Bitlis

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğünde görevli olup da deprem bölgesinde yardım ve manevi destek himetlerine katkı sunan din görevlilerine belgeleri takdim edildi.

İlçe Müftülüğünde düznlenen törende İlçe Müftüsü Zahit Demirel, deprem bölgesinde görev alan personele teşekkür ederek başarı belgelerini takdim etti.

Deprem-bölgesinde-görev-alan-din-görevlileri-ödüllendirildi-1

Ardahan

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede görev ala Ardahan il ve ilçe müftülükleri din görevlilerine "Başarı Belgesi" takdim edildi.

İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir, deprem bölgesinde görev alan personele teşekkür ederek başarı belgelerini takdim etti.

Deprem-bölgesinde-görev-alan-din-görevlileri-ödüllendirildi03

Çorum

Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede fedakarca görev yapan Çorum il ve ilçe müftülükleri din görevlilerine "Başarı Belgesi" takdim edildi.

Osmancık İlçe Müftülüğünde Kur'an kursu öğreticisi olarak görev yapan görevlilere, "Başarı Belgesi" verildi.

Osmancık İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, deprem bölgesinde görev alan Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ederek belgelerini takdim etti.

Deprem-bölgesinde-görev-alan-din-görevlileri-ödüllendirildi04

Muğla-Bodrum

Deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan din görevlilerine "Başarı Belgesi" verildi.

Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan din görevlileri "Başarı Belgesi" ile taltif edildi.

Deprem-bölgesinde-görev-alan-din-görevlileri-ödüllendirildi05

Bilecik

Deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan din görevlilerine düzenlenen törende "Başarı Belgesi" verildi.

Bilecik OSB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende İl Müftüsü Ali Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin her alanda vazife yaptığına vurgu yaparak, “Bu başarı belgeleri, Diyanet İşleri Başkalığı personeli ne iş yapıyor diye soranlara en büyük cevaptır. Bizler her yerdeyiz. Hayatın her alanına dokunuyoruz. Salgın hastalıklarda, afetlerde, depremlerde ve nerede olursa olsun darda kalan kim varsa ilk önce bizler yardım ellerimizi uzatıyoruz. Rabbim bizlere böyle ulvi bir görev nasip etti elhamdülillah." dedi.

Editör: Ammar Esenkal