Bilecik Haberleri

bilecik haberleri ve güncel bilecik gelişmeleri, bilecik ile ilgili tüm video, bilecik fotoğrafları ve bilecik haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

Aslen Kazakistanlı olan Nikita Kılımov, Bilecik İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bilecik merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğüne bağlı Kayıboyu 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’deki kardeşleri için bağışladı.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te Zekat Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan, "Mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize milletimizin desteğiyle umut...

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te din görevlileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Orhan Çeker, Kur'an ve Sünnet'in ayrıştırılmak istendiğini belirterek bunun bir İslam'ı bozma...

Bilecik Müftülüğü

Bilecik Söğüt İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Cahide Yıldız 4-6 Yaş Kur'an Kursu hizmete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük Müftülüğüne bağlı Malhunhatun Kur'an Kursu Öğreticisi Tuba Bosnalı ve öğrencileri kardeş okul projesi kapsamında öğrencilere hediyeler gönderdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü Yeşilkent Kumralabdal Kur'an Kursu öğrencileri kampa girdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik İl Müftülüğü ile Şeyh Edebali Üniversitesi organizasyonuyla düzenlenen "Siyer-i Nebi Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler umre ile ödüllendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından ilçede eğitim gören okul öncesi öğrencilere yönelik "Akıl Oyunları Etkinliği" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nda eğitim başladı.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.