Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bayram Gazetesi

Prof. Dr. Süleyman Uludağ

Bayram Gazetesi

Sıddık Yurtsever

Bayram Gazetesi

Prof. Dr. İrfan GÜNDÜZ İbn Haldun Üniversitesi Müt. Hey’eti Bşk.

Bayram Gazetesi

Fatih ÇELİK / Türk İslam Sanatları Daire Başkanı

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre 81 il ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Mallarını gece gündüz, gizli ve açık Allah yolunda harcayanlar var ya, onların Rableri katında mükâfatları vardır. Onlara korku...

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Allah, zekâtı ancak mallarınızın kalan kısmını temizlemek için farz kıldı." (Ebû Dâvûd, Zekât, 32)

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Yaptıklarına karşılık olarak onlar (Allah’ın ayetlerine inananlar) için ne mutluluklar saklandığını hiç kimse bilemez." (Secde, 32/17)

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Düzce ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Osmaniye ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kilis ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Karabük ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?