Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Artvinli minik öğrenciler, 3 ay önce elim bir kazada vefat eden Doğukan İslamoğlu adına Filistinli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Iğdır’da İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yarışmadan kazandıkları ödülleri Filistin için bağışladı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı Hanımçeşme İlkokulu öğrencileri, veli ve öğretmenlerinin destekleriyle okulda başlattıkları kampanya ile Filistin ve Gazze için yardım topladı.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Toki 4-6 Yaş Kur'an Kursunda öğrenim gören minikler, harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çankırı Toki İlkokulu öğrencileri, tablet almak için biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’deki kardeşlerine bağışladı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı Şirintepe Mevlana 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari Merkez Yeni Mahalle ile Hacı Yusuf Ertuş 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki yaşıtları için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Filistin için başlatılan yardım kampanyasına ortaokul ve liselerden büyük destek...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bolu Gerede İlçe Müftülüğüne bağlı Hocazade Kemaleddin Efendi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli akranlarıyla paylaştı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışlayarak örnek bir tutum sergiledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne'de yaşayan 93 yaşındaki emekli din görevlisi Şaban Semerci, Ocak ayı maaşını Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı için bağışladı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Çelikhan İlçe Müftülüğüne bağlı Minik Kalpler 4-6 Yaş Kuran Kursu'nun Sevgi Çiçekleri ve Nurdan Damlalar Sınıfı öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri...