Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Toki 4-6 Yaş Kur'an Kursunda öğrenim gören minikler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları "Özgür Filistin'in Yanındayız" kampanyası kapsamında Gazze'deki kardeşlerine bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı adına bağışı kabul eden İl Müftüsü Ahmet Dilek, bu duyarlı davranışlarından dolayı minik öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Müftü Dilek, "Filistin, kanayan gönül yaramız. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında insanlar, Filistin ve Gazze’nin kurtuluşu için dua etmekte, yardım etmek için gayret göstermekteler. Biz de Şırnak İl Müftülüğü olarak çeşitli etkinliklerle destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda 4-6 yaş kurslarımızda da çocuklarımızda Filistin ve Gazze bilinci oluşturabilmek için yardım kampanyası düzenledik. Minik yavrularımız da bu kampanyaya can-ı gönülden destek verdiler. Harçlıklarını biriktirip Filistine destek amacıyla bize teslim ettiler. Yavrularımızın hepsine teşekkür ediyorum. Rabbim, hayırlarını kabul etsin. Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimize de en kısa zamanda zafer nasip etsin inşallah." diye konuştu.

Müftü Dilek, minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Editör: Ömer Ceylan