Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destekler artarak devam ediyor.

Artvinli minik öğrenciler, 3 ay önce elim bir kazada vefat eden Doğukan İslamoğlu adına Filistinli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını bağışladı.

Artvin Bağış 11

Merhum İslamoğlu'na Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileyen ve çocuklarla velilerini tebrik eden Artvin İl Müftüsü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi Başkan Vekili Berat Karali, "Halkımız yediden yetmişe Filistin halkının yaralarını sarmak adına hayır yarışı içerisinde. Çocuklarımızın, yavrularımızın, gençlerimizin de bu düşünce ve bilinçte olmaları bizleri çok sevindiriyor. Bu kardeşlerimizi yetiştiren anne ve babalarından Rabbim razı olsun. Yavrularımız akranlarına, kendilerinden büyük ve küçük olan arkadaşlarına da güzel bir örnek oldular. Evlatlarımızı Vakfımıza getiren, yönlendiren, bu güzel davranışa vesile olan büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Allah onlardan da razı olsun. Yavrularımızın 1500 TL olan bağışını Filistin yararına teslim edilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi Başkan Vekili olarak teslim alıyor ve çok teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan