Anma Haberleri

anma haberleri ve güncel anma gelişmeleri, anma ile ilgili tüm video, anma fotoğrafları ve anma haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET RADYO/TV

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri" kapsamında "Mevlid-i Şerif ve Dua" programı düzenlenecek.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’u vefatının seneyi devriyesinde rahmetle andı.

DİYANET HABER

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, 1. Dünya Savaşı sırasında düzenlenen Sarıkamış Kuşatma Harekatı'nda Allahuekber ve Soğanlı dağlarındaki çatışma ve amansız kış şartlarında...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 15 asker, şehadetinin 7. yılında dualarla anıldı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Milli Mücadele Kahramanı Sütçü İmam, vefatının 101. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla merhum öğretmenler kabirleri başında ziyaret edildi.

GÜNDEM

Siirt'in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 17 asker için anma programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Mardin'in Midyat ilçesinde, 30 yıl önce PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu hayatını kaybeden 8'i çocuk...

GÜNDEM

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi, dünyaya 6 asır hükmeden medeniyetin temellerini attığı Bilecik'in Söğüt ilçesinde dualarla anılacak.

Balkanlar

Bosna Hersek'in doğusundaki Srebrenitsa'da Temmuz 1995'te Sırp askerleri tarafından gerçekleştirilen soykırımın kurbanları "Uluslararası Zorla Kaybedilenler Günü"nde anıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun’da 2020 yılında meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden askerler ve vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler anıldı.