Ali erbaş Haberleri

ali erbaş haberleri ve güncel ali erbaş gelişmeleri, ali erbaş ile ilgili tüm video, ali erbaş fotoğrafları ve ali erbaş haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın ailelerin korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında geçmiş olsun temennisinde bulundu.

SAĞLIK

İngiltere'de 2009 sonrası doğanların ömür boyu sigara alamamasını öngören yasa Avam Kamarasında onaylandı.

ALİ ERBAŞ

VAV TV’de “İftar Vakti” programına konuk olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Dijital irşat dönemini başlattık.” dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü" münasebetiyle paylaşımda bulundu.

ALİ ERBAŞ

Ankara ATO Congresium'da düzenlenen 4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu'nda, konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İslamofobi yok....

#KEŞFET

Enderun Usulü Teravih nedir, nasıl kılınır, adını nereden almıştır? Günümüzde Enderun Usulü ile teravih namazı kılınıyor mu?

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hafızlık eğitiminde rekor kırıldığını bildirdi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında katil İsrail’in Gazze’deki saldırılarında 9 bin kadının...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, siyonizmin bugün insanlık için büyük tehdit haline geldiğini söyledi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğrencilerini kabul etti.