Göle İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Göle Belediyesi tarafından Göle yaylasında düzenlenen 21. Geleneksel Kaşar Festivali’nde stant açtı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 21. Geleneksel Kaşar Festivali’nde Göle İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen faaliyetleri tanıtmak ve Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB)  yayınlarını vatandaşa ulaştırmak amacıyla gençlik koordinatörlüğünce stant açıldı.

Standı ziyaret eden Göle İlçe Müftüsü Gökhan Kıdak, "21. Geleneksel Göle Kaşar Festivali’nin ilimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği festivalde İlçe Müftülüğümüz tarafından yürütülen faaliyetleri tanıtmak ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarını da halkımızın hizmetine sunmak amacıyla gençlik koordinatörlüğümüzce stant açtık." dedi.

Kız ve erkek hafızlık Kur’an kurslarının da tanıtımının yapıldığını belirten Müftü Kıdak, "Amacımız; öğrencilerimizin doğru yolda, ahlaklı, vatanını ve bayrağını seven birer fert olarak yetişmesini sağlamaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Standı ziyaret eden vatandaşlara çeşitli dergi ve kitaplar hediye edildi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan