Zonguldak İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğünce düzenlenen çevrimiçi gençlik buluşmaları kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığınca aylık olarak yayınlanan "Geçerken" isimli gençlik dergisi gençlerle buluşturuldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi düzenlenen gençlik buluşmalarına, "Geçerken" dergisi ile yeni bir soluk geldi. 

Gençler tarafından beğeni ile takip edilen dergi, çevrimiçi buluşmalarının da gündemi oldu. 

Müftülük tarafından gerçekleştirilen gençlik faaliyetlerine dair bilgiler paylaşan İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin, "Gençlerimizle yaptığımız görüşmelerde, Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlere yönelik hazırladığı 'Geçerken' dergisinin tanıtımını yapıyor, dergimizden bazı bölümleri onlarla birlikte mütalaa ediyoruz. Gençlerin sorularına da cevap vermeye çalışıyoruz.  Bu sayede gençlerimiz, hem vize ve final sınavlarının yorgunluğunu atıyor hem de farklı konularda sohbet etme imkanı buluyor." dedi.

Öte yandan Zonguldak Müftülüğü, "Güzel bir iz bırakmak için" sloganıyla aylık olarak yayınlanan "Geçerken" dergisinin tanıtımlarına devam ediyor.

Yapılan çeşitli ziyaretlerle Diyanet yayınlarının tanıtıldığını belirten Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun, "Başkanlığımız son yıllarda gerek dini  yayınlar gerek aylık dergiler konusunda son derece faydalı ve her kesime hitap eden çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler de Zonguldak Müftülüğü olarak bütün görevlilerimizle bu konuda gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda 'Geçerken' dergimizi başta Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürümüz olmak üzere bütün Gençlik Spor ilçe müdürlerimizin de dergimize abone olmalarını sağladık." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan