Koronavirüs salgınından etkilenen ailelere destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın; "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ise "Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" çağrısıyla destek verdiği yardım kampanyasına, toplumu bütün kesimlerinden destek yağıyor.

Kampanya'ya en anlamlı destek ise Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrencilerde geldi.

4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Kampanyaya bağışta bulunan kurslardan biri de Van Edremit İlçe Müftülüğüne bağlı Erdemkent 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu oldu.

Minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışladı.

Minik öğrenciler, ailelerinden aldıkları harçlıklarını kumbaralarında biriktirerek, "Milli Dayanışma Kampanyası" kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine teslim ettiler.

Öğrencilerin bu davranışını çok anlamlı bulduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Murat Karayiğit, minikleri ve ailelerini tebrik ederek; "Yaşları küçük ama kalpleri kocaman bir geleceğimiz var bizim. Bu bağışlar gösteriyor ki geleceğimiz umut vadediyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan