İpekyolu İlçe Müftülüğü Yukarı Norşin Camii din görevlileri ve cami cemaati tarafından KYK ve TDV yurtlarında kalan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi  öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi.

Üniversitesi öğrencilerinin bir araya geldiği iftar programına katılan Van İl Müftüsü Dr. Mehmet sırrı Şık, davete icabet ettiklerinden dolayı gençlere teşekkür ederek bu organizasyonda emeği geçen Yukarı Norşin Camii din görevlilerine, cemaatine şükranlarını sundu.

Gençlerle hasbihal eden Müftü Dr. Şık, “Din görevlilerimiz Kuran kursu öğreticilerimiz ilçe müftülerimiz, manevi rehberlerimiz her zaman gençlerimizi ağırlamaktan onur duyacaktır.” dedi.

Yukarı Norşin Camii İmam Hatibi Kasım İlbay ise “Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden başta müftümüz olmak üzere gençlerimize çok teşekkür ederim. Camimiz tarihi bir camidir. Osmanlı döneminden bu yana hep gençleri ağırlamış olup camimizde büyük alim düşünür Bediüzzaman Said i Nursi gençlerle bu mabette bir araya gelmiş ve itikatlı gençlerin yetişmesi için büyük mücadeleler vermiştir.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Öztürk