Bolu İl Müftülüğünce açılan ve yüzlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler ve siyer eğitimi aldığı, bunun yanında milli ve manevi değerlerle buluştuğu "Yaz Kur'an Kursları" tamamlandı.

Kursların tamamlanması dolayısıyla İl Müftülüğünce "Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı" düzenlendi.

İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii ve 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu Salonu’nda Kovid-19 tedbirleri eşliğinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı’na Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, din görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği programlarda öğrencilere "Katılım Belgesi" ile birlikte çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerin dönem sonu heyecanına ortak olan İl Müftüsü Tahiroğlu, "Bugün çok sevinçliyim. Geçen yıl bu zamanlar camilerimiz sizlere hasret kalmıştı. Pandemi dolayısıyla Yaz Kur'an Kursları'nı açamadık. Allah'a şükürler olsun bu yıl camilerimizde, Kur'an kurslarımızda ve bazı okullarda Yaz Kur'an Kursları açıldı. Kur'an-ı Kerim okumak başta olmak üzere temel dini bilgileri, namaz kılmasını ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrendiniz. Sevgili yavrularımız, sizler bizim için çok önemlisiniz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz en büyük değerlerimizsiniz. Geleceğimizi emanet edecek çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf eden anne babalarınıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan